Kaartverkoop Verzand gestart!

Openluchtvoorstelling Verzand vertelt het meeslepende verhaal dat verscholen ligt in de geschiedenis van de Willemsvaart. Over de langgekoesterde wens van Zwolle om toegang te krijgen tot de IJssel en verbinding met andere steden. Het gaat over doorzettingsvermogen, menselijke tragedie en triomf. Over het harde werk van Lodewijk Napoleon, zijn tragische aftocht en het daarmee stilvallen van de vaart. 

Beleef wat de Zwollenaren destijds hebben ervaren en prikkel je zintuigen eens op een andere manier! Samen met vrienden en familie, in de openlucht. Niet standaard op een rij, maar vanuit een 360 gradenvoorstelling in een grote zandkuil in Gerrits Tuin.  Een waar spektakel! Verzand bezorgt je een avond vol verrassende elementen. Ruig en onvoorspelbaar. Net als het water van toen.

Voorstellingen
Verzand speelt van dinsdag 20 augustus tot en met zaterdag 24 augustus. De voorstelling start om 21.15 uur en duurt ongeveer een uur. Tijdens de voorstelling zit je op een klapstoel, er zijn geen vaste plekken. 

Tickets
Voor bezoekers tot en met 18 jaar is de toegang gratis, ben je ouder dan 18 jaar dan betaal je 7,50 per kaartje. Alle kaartjes, dus ook de tickets met korting, moeten besteld worden. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Theatervoorstelling Verzand is een coproductie van Theatergroep De Jonge Honden en Theater Gajes en speelt van 20 tot en met 24 augustus aan Willemsvaart 21 in Gerrits Tuin in Zwolle.

Klik hier voor meer informatie en het bestellen van kaarten.